hr policija
HRVATSKA KOSTAJNICA - U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela. Na području Kutine su počinjena dva kaznena djela, a na području Petrinje, Novske i Hrvatske Kostajnice po jedno. Počinjene su dvije krađe i po jedna prijetnja, utaja i izbjegavanje carinskog nadzora. Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Kutine i Novske, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je jučer u prijepodnevnim satima u Okolima iskoristio odsutnost 84-godišnjeg vlasnika i iz otključane kuće ukrao novac. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer oko 15.05 sati na Međunarodni cestovni granični prijelaz Hrvatska Kostajnica, na ulaz u Republiku Hrvatsku, osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka pristupio je 47-godišnji austrijski državljanin. Kontrolom njegovog automobila i stvari u prtljažniku je pronađeno ukupno 180 kutija raznih cigareta s nadzornim markicama BiH te šest litara rakije, a što nije prijavio. Pronađeno je od njega oduzeto, a on je kazneno prijavljen zbog izbjegavanja carinskog nadzora.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc