trazenjeposla GLINA – Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj civilnog društva „Lutum" u Klubu za zapošljavanje mladih u Glini organizira novi ciklus besplatnog intenzivnog treninga o vještinama traženja posla.

„Na novom ciklusu treninga koji počinje u ponedjeljak 25. travnja u 10 sati naučit ćete kako prepoznati Vaše kvalitete i vještine, kako napisati molbu i životopis, kako bolje organizirati vrijeme, i postaviti ostvarive ciljeve, te koje mjere HZZ-a možete upotrijebiti za lakše zapošljavanje." , poručuju iz Udruge Lutum.

Besplatni intenzivni trening o vještinama traženja posla traje 2 tjedna, a polaznici će usvojiti vrijedna znanja, vještine i informacije vezane uz aktivno traženje posla, pružit će im se relevantne informacije o tržištu rada, mogućnostima i poticajima za zapošljavanje mladih, a tu je i druženje i umrežavanje s drugim mladima te mogućnost razmjene informacija. Također, imat će mogućnost korištenja prostorija i resursa Kluba u traženju posla, podršku iskusnih trenera u procesu traženja posla, ali i mogućnost daljnjeg angažmana u projektnim aktivnostima. Polaznici kluba dobit će priliku osvijestiti svoje potencijale ili ograničenja koja si sami postavljaju. Nadalje, opremaju se bitnim alatima u procesu traženja posla, primjerice životopisom i molbom za posao, vještinama kao što su poslovna komunikacija i kako se ponašati na intervjuu te relevantnim informacijama o tržištu rada.

Svi mladi (do 30 godina) i nezaposleni mogu se prijaviti na sledećem linku Prijava za sudjelovanje u edukaciji Kluba za zapošljavanje mladih u Glini
 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Edukacija se organizira u sklopu projekta "Youth Job Clubs - Pilot Project in Sisak-Moslavina County" financiranog iz Europskog socijalnog fonda.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc