sdss dvor djurdjevdan
DVOR NA UNI – Svetog Georgija, jednu od najvećih srpskih Slava proslavili su vijećnici Vijeća srpske nacionalne manjine općine Dvor i članovi Općinske organizacije SDSS-a u ovom banijskom mjestu. Domaćini; predsjednik Vijeća Miroslav Krstinić i šef dvorskog ogranka stranke i općinski načelnik Nikola Arbutina za svoje članove i brojne goste i uzvanike pripremili su Slavski kolač, a srdačnu slavsku besedu održao je dvorski paroh protojerej stavrofor Radoslav Anđelić.

U ime brojnih gostiju čestitku svečarima uputio je predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a i sisačko-moslavački dožupan Boro Rkman. Slavsku radost sa sunarodnicima pođelili su predsjednik županijskoj Vijeća srpske nacionalne manjine Dušan Polimac, potpredsjednik Skupštine Sisačko-moslavačke županije Vlado Đaković, te prvi čovjek stranke u županiji Milan Krstinić.

Svojim prisustvom slavsku atmosferu uveličao je predsjednik Općinskog vijeća općine Dvor Stjepan Buić.

“Ovo je 14.-a godina za redom kako slavimo sveca zaštitnika stranke u Dvoru - Svetog Georgija. Konstituisanjem Vijeća nacionalne manjine i ovo tijelo je izabralo istu Slavu čime i u slavskoj radosti kao i u svakodnevnim aktivnostima potvrđujemo našu saradnju", rekao je općinski načelnik Arbutina.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc