mico pasic
BEOGRAD
- Milan Mićo Pašić, prerano preminuli urednik sportske redakcije portala Srbija Danas, biće sahranjen u subotu na beogradskom groblju Lešće. Opelo će početi u 14 časova, a sahrana će se obaviti u15 časova.

Komemoracija povodom smrti Milana Miće Pašića biće održana u subotu u 12 časova u prostorijama portala Srbija Danas, u Bulevaru Mihajla Pupina 165 E.

Milan Mića Pašić preminuo je iznenada, u sredu, u 61. godini života. Dobitnik je jednog od najvećih novinarskih priznanja, nagrade "Zlatno pero", za 2006. godinu. Dugogodišnji i iskusni sportski novinar radio je u nekoliko beogradskih redakcija (Večernje novosti, Frankfurtske vesti, Sport, Kurir sport, Sportal.rs), što kao urednik, što kao novinar. Radio je u najvažnijim sektorima sportskog novinarstva, a najviše je pratio dešavanja u FK Crvena zvezda. Svi koji su sarađivali sa njim pamte ga kao velikog prijatelja, dobrog, duhovitog čoveka i izuzetnog profesionalca. Iza sebe je ostavio suprugu Kaću i dva sina, Stefana i Uroša.

Pozivamo sve članove Udruženja Banijaca i sve koji su ga poznavali i poštovali da dođu da našeg dragog Miću ispratimo na vječni počinak.

Neka mu je vječna slava i hvala!

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc