Zdenko Koren
Zdenko Koren
HRVATSKA KOSTAJNICA - Na 17. sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije održane u Hrvatskoj Kostajnici u okviru aktulenog sata vijećnik HSP-a Zdenko Koren u već viđenim manirima verbalno je napao dožupana iz redova srpske nacionalne manjine Boru Rkmana.

Naime Zdenko Koren je optužio Rkmana da je u restoranu Hollywood u Beogradu na 28. Kordunaškoj večeri, održanoj 26. marta 2016., pljeskom podržao generala Đukića i kapetana Dragana.

Koren se takođe dotakao i susreta Bore Rkmana i predstavnika Udruženja Banijaca iz Beograda rekavši da su to ljudi koji su otišli na tenkovima s ciljem da se danas - sutra vrate na istim.

U odbranu dožupana Rkmana stao je i sam župan Ivo Žinić koji je rekao da vjeruje dožupanu Rkmanu i da sa njim ima vrlo korektne i iskrene odnose.

Sporan dio se nalazi od 3:30 do 8:37 te od 18:10 do 35:50
 

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc