policijska uprava
MAJSKE POLJANE - Prazne kuće posljednjih su se mjeseci našle na meti provalnika.

Početkom travnja u mjestu Majske Poljane na području Gline, nepoznati je počinitelj s obiteljskog imanja na kojem nitko ne živi, demontirao i ukrao drvenu staju te krovište i dvije trećine drvene kuće. Od oštećene 46-godišnje žene, koja štetu procjenjuje na oko 50.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te se traga za počiniteljem.

U Kutini napuštena kuća nije nestala nego je „samo“ poharana. U vremenu od 8. do 15. svibnja u mjestu Mikleuška, nepoznati je počinitelj provalio u nenastanjenu kuću 44-godišnjeg vlasnika i ukrao dvije motorne pile te nekoliko noževa i boca alkoholnog pića, počinivši štetu od oko 8000 kuna. Od vlasnika je zaprimljena kaznena prijava te se traga za provalnikom.

Tijekom protekla dva mjeseca provaljeno je i u nenastanjenu kuću u kutinskom naselju Krč, iz koje je nepoznati počinitelj ukrao bicikl, plinsku bocu i monitor računala. Oštećena 30-godišnjakinja štetu procjenjuje na oko 1200 kuna te je od nje zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem.

Nepoznati je počinitelj od 1. do 13. svibnja u Savskoj ulici u Uštici, na novljanskom području, provalio u nenastanjenu obiteljsku kuću i dvorišne prostorije 44-godišnjeg vlasnika te ukrao vanbrodski motor, kosilicu za travu, glazbenu opremu i sjekiru. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 7000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava te se traga za provalnikom.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc