vatra
PETRINJA - U utorak, 24. svibnja oko 15 sati, muškarac star 36 godina je u garaži 34-godišnjaka, inače njegovog poznanika, uzeo kanistar te u namjeri da provjeri je li u njemu benzin na pod garaže izlio malo tekućine iz kanistra i zapalio je upaljačem.

Pritom se zapalio kanistar i benzin na podu, a požar se proširio po garaži i zahvatio parkirani osobni automobil, razne alate i predmete te krovište garaže i dio krovišta obiteljske kuće.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, a 36-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede, koje su mu okvalificirane u sisačkoj Općoj bolnici.

Materijalna šteta nastala u ovom požaru se procjenjuje na oko 150.000 kuna.

Zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, počinjenog iz nehaja, protiv 36-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc