Kockice kod Dzakula 10
PETRINJA
- Djeca Dječjeg vrtića Petrinjčica, odgojne skupine „Kockice", sa svojim odgojiteljicama Marinom Preradović Kosak i Šteficom Roksa posjetili su seosko imanje Džakula u Sjeverovcu, nedaleko Petrinje.

Naime, djeca skupine Kockice već dvije godine rade na projektu „Životinjski svijet" i osim brojnih aktivnosti koje su proveli na navedenu temu, tete su htjele da se djeca uživo susretnu sa životinjama na selu.

Obitelj Džakula lijepo ih je ugostila i primila. Djeca su imala priliku zajedno s roditeljima upoznati se s preradom pšenice, gledati kako se muze krava te probati domaće mlijeko, dragati magarca, tele, janjad, te sudjelovati u šišanju ovaca, ali i sjesti na traktor, što je za njih bio poseban doživljaj.

Izlet su nastavili na igralištu pored imanja, te su se roditelji i tete vratili u djetinjstvo igrajući se na travi u prirodi.

Djeca, tete i roditelji skupine "Kockice" i ovim putem se još jednom zahvaljuju obitelji Džakula, gospodinu Rodoljubu, supruzi Višnji te njihovim sinovima na srdačnom gostoprimstvu. "Zahvaljujemo se i našoj pedagodici Višnji Vukša koja nas je pratila, a najviše vozaču Ivanu Šakiću koji je zaslužan za siguran i udoban prijevoz na izlet", poručuju odgojiteljice Štefica i Marina.

Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc