dumbovic najbolji ucenici PETRINJA - Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje, organizirao je u utorak, 31. svibnja 2016.g., svečani prijam za učenike osnovnih i srednje škole grada Petrinje koji su postigli izvrsne rezultate tijekom ove školske godine. Prijamu je prisustvovalo više od 50 učenika i njihovih mentora, kojima je gradonačelnik Dumbović osobno čestitao te istaknuo kako su ovi vrijedni mladi ljudi budućnost Petrinje kojima treba osigurati uvjete u našem gradu kako bi ostali u Petrinji.

„Ti vrhunski rezultati donijeli su u njihove obitelji, škole i grad radost, radost koju želimo podijeliti. Mi znamo što znači stvarati, raditi i biti za nešto nagrađen, dobiti medalju, i ta medalja ima strašan sjaj. Prema tom sjaju i toj medalji treba imati poštovanje, poštovanje prema nekim mladim klincima, prema generacijama koje su se odricale dok su neki drugi nešto radili, oni su primjer drugima. Oni su primjer kako treba raditi u obitelji, kako treba raditi u školama" -rekao je gradonačelnik Dumbović i naglasio kako su oni ponos Petrinje jer su odgovorni, a sada je na Gradu da, također, bude odgovoran prema njima, da im stvori bolje uvjete za život, standard i školovanje.

Svim osnovnoškolcima koji će od sljedeće školske godine krenuti u srednju školu, poželio je da upišu ono što vole i žele, a svim maturantima je poželio puno uspjeha kod upisa na željene fakultete.

Gradonačelniku je na prijmu i čestitkama u ime svih učenika zahvalio Jan Vujić, učenik Srednje škole Petrinje, naglasivši kako im je čast što su pozvani na ovaj prijam i da će im to svakako biti poticaj za daljnje još bolje rezultate.U ime mentora i ravnatelja na prijmu se zahvalila i Ruža Novaković, ravnateljica Osnovne škole Dragutina Tadijanovića, koja je naglasila: „Kada sam radila popis učenika koji će biti pozvani, to je bilo takvo uzbuđenje kod djece jer svaka nagrada djeci je motiv i poticaj za dalje. Tako i ovo danas govori da su djeca svakako motivirana i žele zahvaliti gradonačelniku na ovakvom jednom prijemu i po prvi puta da se to na ovom nivou u našem gradu ovakvo nešto događa."

Na kraju je gradonačelnik Dumbović učenike darivao prigodnim simboličnim poklonima.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc