Ilustracija IlustracijaDVOR NA UNI - Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim  muškarcem.

Istraživanjem je utvrđeno da je on tijekom večernjih sati u petak, 3. lipnja, u mjestu Kuljani, općina Dvor, pod utjecajem alkohola od 1,95 promila zapalio prizemnu drvenu kuću, u kojoj je neovlašteno boravio.

U požaru je izgorjela cijela kuća te je postojala opasnost da se vatra proširi i na susjedne kuće, što je spriječeno intervencijom vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Divuša.

Oštećena vlasnica kuće materijalnu štetu procjenjuje na oko 20.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 49-godišnjak je kazneno prijavljen.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc