dumbovic strosmajerovo setaliste PETRINJA - Štrosmajerovo šetalište bit će još ljepše, za što su se pobrinuli djelatnici Komunalca koji su tijekom 2. lipnja 2016.g. sadili nove sadnice sezonskog cvijeća. Obišao ih je i pozdravio Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje, zajedno s Vladom Lovrekovićem, direktorom Komunalca i Ninom Panjan, voditeljicom tehničkih službi u Komunalcu. Gradonačelnik je bio vrlo zadovoljan novim izgledom koji dobiva središnji gradski park, te je rekao:

„Zahvaljujem se djelatnicima komunalca, direktoru i voditeljici, svima koji rade na lijepim detaljima našega grada. Svake godine postavljamo veće i ljepše kriterije, jer park je naša slika i ona uvijek na neki način prenosi osjećaje svih nas. Nastojimo napraviti dobro, zadovoljan sam jer se radi dobro. Vidim da rade i čistilice, grad je čist i uredan ali još moramo urediti fasade. Moramo senzibilizirati više ljudi, građana, želim da u Gupčevoj napravimo ulicu jorgovana. Ideja je da svaki građanin da svoj jorgovan, svoju mladicu i s tim ćemo krenuti od jeseni. Ovo što vidimo danas u parku je jedna lijepa slika grada, a oko javnosti pazi i kontrolira.“ Ovom prigodom Nina Panjan otkrila nam je kako će ove godine izvesti jednu „finiju čipku“ s cvijećem jer „ovo je barokni park i njemu dolikuju čipkaste gredice.“ Gradonačelnik je naglasio kako će se hitno mapirati i ostali dijelovi Petrinje gdje ima ambrozije i uz pomoć građana to što prije riješiti.

O uređenju gradskog parka Nina Panjan je naglasila: „Započeli smo s parkom jer je ovo ipak najatraktivniji i najprometniji dio grada i odlučili smo se ove godine izvesti jednu „finiju čipku“ jer ovo je ipak barokni park i njemu dolikuju čipkaste gredice. Kad završimo ovdje idemo dalje u Gupčevu , Turkulinovu itd.“

Direktor Lovreković, također, je zadovoljan radom i izgledom grada kakav dobiva vrijednim i maštovitim rukama njegovih djelatnika, iako, rekao je: „Teško je s malo novaca zadovoljiti visoke kriterije našeg gradonačelnika ali zahvaljujući entuzijazmu naših ljudi koji ovdje rade moram priznati, na kraju, i uz razumijevanje gradonačelnika uspijevamo zadržati nivo na koji su građani Petrinje navikli i grad će svaki dan biti uređeniji i ljepši.“

banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc