maturanti petrinja 1989
PETRINJA - Oni sretnici što su imali priliku gledati uživo one prave, rane Majke – vinkovački rock bend koji je rasturao krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, mogli su čuti i Bareta kako uzvikuje stihove: Devetsto osamdeseset deveta, se stvarno dogodila, izgubio sam osmijeh što mi je poklonila, sad imam traumu, sad imam tri, nemam šta da čekam baš kao i ti………..

A te 1989. maturirala je jedna generacija petrinjskih srednjoškolaca. I to u CUO Braća Hamžek. Nije ih puno ostalo na okupu, ali ove subote nisu izgubili osmijeh. Sastali su se na 27 godišnjici mature, prošetali svojom starom školom, fotografirali se ispred nje i zaružili u dobroj atmosferi do jutra u Taborištu u onoj korablji okruženoj šumom.

Razrednici su im bili: A-Božo Judaš,B-Barbara Judaš, C-Ana Gverić, D-Đurđa Pavlović, E-Antun Tonković, F-Dubravka Tonković.

A ekipa koja se skupila je: A-Silvija Fran Radoš, Svjetlana Pavlović, Željka Kleković, Inja Gregurinčić, Jasna Matić.

B – Nataša Svoboda Arnautov, Željka Nogić Žanić, Marina Matagić

C – Šmit Robert, Slijepčević Robert, Arnautović Romana, Tomislav Grgurić, Milković Igor, Huremović Leon, Lovrenšćak Sanja, Bajutti Robert, Brodarić Kristina

D – Adolf Cvanciger, Janković Goran, Mirsad Ibrišević, Mladen Krizmanić

E i F – Sanadra Adžam, Gordana Golubović, Gabrijel Cindrić, Iris Pjevalica, Vjekoslav Turajlić

Na fotografiji je i profesorica likovnog Ljiljana Lekanić
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc