saobracajna petrinja
PETRINJA – Dvije osobe, jedna teže i jedna lakše, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 29. lipnja, oko 9 sati, u Sisačkoj ulici, na predjelu Kolonija.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada se vozač osobnog vozila Lada nepropisno, bez zaustavljanja na raskršću, uključivao u promet iz ulice Andrije Petračića prema ulici Ivana Zocha, te je u tom trenutku došlo do bočnog udara osobnog automobila Alfa Romeo koji se kretao iz pravca Siska prema Petrinji, a Lada se zaustavila na stupu, u rub prometnice, trepteće signalizacije za pješački prijelaz.

Pomoć u izvlačenju oba vozača iz vozila pružila su tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, dok je suvozačica iz Alfa romea neozlijeđena, a ozlijeđeni vozači, vozilom Hitne medicinske pomoći, prevezeni su u Opću bolnicu „Dr.Ivo Pedišić" u Sisku.

Očevid i regulaciju prometa na tom dijelu ceste obavili su djelatnici Policijske postaje Petrinja.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc