hrvoje stingl RIJEKA - Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je kako je u ponedjeljak, 4. srpnja, policiji prijavljen nestanak Hrvoja Štingla, rođenog 1. ožujka 1980. godine. On je 2. srpnja iz Petrinje otišao na organizirani izlet na Trsat u Rijeku te se do danas nije vratio niti se javio svojim ukućanima ili rodbini.

Hrvoje je srednje tjelesne građe, visok oko 175 cm, kestenjaste kratke kose i kestenjastih očiju. Bio je odjeven u sive hlače-bermude, zelenu majicu kratkih rukava s bijelim prugama i smeđe natikače.

Odmah po prijavi nestanka, za njim je počela potraga, a policija moli građane koji imaju saznanja gdje se nalazi ili su ga vidjeli, da o tome obavijeste policiju u najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc