Branimir Beslic
PETRINJA - Ovih dana je u tijeku nabava besplatnih udžbenika za petrinjske osnovnoškolce koje je na temelju prijateljstva Zagreba i Petrinje osigurao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Zamjenik gradonačelnika i predsjednik petrinjskog ogranka stranke Bandić Milan 365 Branimir Bešlić je rekao kako se zahvaljuje ravnateljima osnovnih škola na poslu koji se ovih dana odrađuje:

"Vi morate znati da je ta dokumentacija zahtjevna, da se ide poimenično po svakom učeniku, svakom razredu, biraju se nakladnici. To je jedna komplicirana papirnata priča. Hvala svim ravnateljima, a naročito djelatnici Gradske uprave Izabeli Žilić koja je to sve povezala tako da to sve ide svojim tijekom."

Rekao je Bešlić i dodao koji su novi detalji vezani uz komplete udžbenika koji će zanimati roditelje i djecu:

"Najnovija informacija te ta da će svi učenici petrinjskih osnovnih škola dobiti udžbenike i radne bilježnice. Za ono nešto što eventualno nedostaje u tom školskom procesu će roditelji sami morati kupiti. Mislim da je to jedan mali dio, a tiče se mapa. U ovom trenu znamo još i to da ćemo udžbenike podijeliti po školama.", rekao je Bešlić.

Još uvijek se ne zna točno vrijeme kad će udžbenici doći, no bit će spremni za početak školske godine. Važno je i napomenuti kako su udžbenici u vlasništvu škole te ih učenici na kraju školske godine trebaju vratiti kako bi se mogli koristiti i iduće godine.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc