hrvatska policija
DVOR NA UNI
– U mjestu Trgovi na području Dvora sinoć oko 21 sat dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne za život. Nesreća se dogodila kada je 59-godišnji vozač s osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka tijekom vožnje prešao na suprotnu lijevu stranu kolnika, gdje je zahvatio bankinu, da bi potom naglo skrenuo u desno i sletio van kolnika, gdje se u kanalu nekoliko puta prevrnuo i zaustavio na krovu vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač i njegov 39-godišnji suvozač prevezeni su vozilima Hitne medicinske pomoći u sisačku Opću bolnicu Dr.Ivo Pedišić, te su im konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc