alergicni
PETRINJA
- Ambrozija može izazvati snažne alergijske reakcije i astmu, čak i ukoliko je osoba izložena iznimno malim količinama njezine peludi.

Pozivamo građane da se uključe u akciju suzbijanja ambrozije na području Banije na način da na svoj pametni telefon preuzmu aplikaciju ˮAlergičniˮ. Aplikacija je osmišljena da korisniku omogućava fotografiranje i postavljanje geolokacije područja obraslim ambrozijom.

Svi korisnici pametnih telefona aplikaciju mogu potpuno besplatno skinuti i instalirati na svoje uređaje. Korištenje je iznimno jednostavno, dovoljno je fotografirati područje pod ambrozijom, a aplikacija će fotografiju s točnom geolokacijom ucrtati na kartu. Sve fotografije lokacija ambrozije širom Hrvatske bit će zatim vidljive svima na interaktivnoj karti Hrvatske.

Svaki korisnik aplikacije „Alergični“ koji prijavi deset lokacija dobiva poklon paket sponzora akcije, tvrtke JGL, s proizvodima AquaMaris 4Allergy, Vizol S Allergy i PantexolRepair.

Za preuzimanje aplikacije potrebno je posjetiti stranicu: www.alergicni.com i krenimo zajedno u borbu protiv ambrozije!

apstore gplay
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc