oaza igre i smijeha dvor
DVOR NA UNI -
Završena je građanska akcija ''Oaza igre i smijeha'' koja je trajala dva mjeseca, a čiji cilj je bio obnoviti dječje igralište u sklopu javnog parka u Dvoru. Dječje igralište ''Vjeverica'' je bilo nefunkcionalno i nesigurno za igru, a renoviranjem igrališta je vraćen život u parku i djeci je omogućen kvalitetan sadržaj za igru, druženje i razvoj socijalnih vještina.

Građanskom akcijom postignuti su svi predviđeni rezultati: nabavljeni su materijali za obnovu i farbanje dječjih igrala te vrtuljak i kante za otpad, pripremljen je teren, popravljene su ljuljačke, penjalice i klackalice, renoviran i uređen je pješčanik te su novom bojom osvježena sva dječja igrala. Renovirane su i dvije stare klupe za sjedenje i dvije stare kante za otpad, a koje su u sklopu dječjeg igrališta.

Donacija u iznosu 13.000 kn omogućila je da se devastirano igrališta pretvori u sretnu oazu – sigurnu, veselu, i spremnu dočekati svoje malene prijatelje.

Akciju su proveli LAG UNA u suradnji s Općinom Dvor i Komunalcem Dvor.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc