hrvatska policija
JABUKOVAC
- S utorka na srijedu, 6./7. rujna, nepoznati je počinitelj u mjestu Jabukovac, provalio u zdravstvenu ustanovu i ukrao tablete, čime je počinio materijalnu štetu od par stotina kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem.

Policiji je prijavljena krađa iz obiteljske kuće u Kutini, iz koje je nepoznati počinitelj s ponedjeljka na utorak, 5./6. rujna, ukrao novčanik 74-godišnje žene, u kojem su uz novac bili njeni osobni dokumenti i bankovna kartica. Novčanik je sa svim dokumentima, ali bez novca, pronađen odbačen u blizini kuće. Od oštećene žene je zaprimljena kaznena prijava te se traga za kradljivcem.

Tijekom noći u srijedu, 7. rujna, nepoznati je počinitelj u mjestu Potok, u polju zapalio sijeno i sjenik 56-godišnjeg vlasnika. Šteta se procjenjuje na oko 300 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Zbog provala u vikend kuće na području Lekenika, provedeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starih 20, 22 i 40 godina. Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni provalili u 17 vikendica, iz kojih su ukrali motorne pile, trimere, TV uređaje, akumulatore, stvari za kućanstvo, hranu i drugo, počiniviši ukupnu materijalnu štetu od oko 40 tisuća kuna. Isti su uz kaznenu prijavu zbog teških krađa predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc