glina obilazak gradilista GLINA - Objekt Doma za starije i nemoćne u Glini, u procesu obnove i izgradnje, 8. rujna 2016. godine, obišli su u pratnji zamjenice gradonačelnika Grada Gline doktorice Sanje Štingl Vlašić sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, predstojnik Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i načelnik Sektora za međunarodne programe Željko Božić.

Zamjenica gradonačelnika Sanja Štingl Vlašić iskazala je veliko zadovoljstvo radom na ovako velikoj investiciji u Gradu Glini.

Napominje kako će otvaranje ove ustanove pružiti mogućnost građanima Grada Gline za zaspošljavanje te samim tim povećati njihov životni standard.

Također dodaje kako je aktualizirana dinamika obnove starih zgrada u suradnji s Uredom za stambeno zbrinjavanje te da se nada brzoj realizaciji i na tom području.

banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc