glina za 5
GLINA
- S obzirom na to da su Osnovna škola Glina i Dječji vrtić Bubamara iskazali potrebu za radom defektologa, psihologa, socijalnog radnika i logopeda sa osnovnoškolskom i vrtićkom djecom, a ova zanimanja su deficitarna na području Grada, ali i čitave Županije, Grad Glina već duže vrijeme traži rješenje za navedeno.

Rješenje je pronađeno kroz suradnju sa SOS Dječjim selom Lekenik koje će osigurati dolazak defektologa, psihologa i socijalnog radnika dva puta tjedno u Glinu.

Projekt je nazvan “Glina za 5”, a zadovoljstvo početkom njegove provedbe izrazila je i zamjenica gradonačelnika Grada Gline doktorica Sanja Štingl Vlašić.

Istaknula je kako je Grad Glina osigurao sredstva u iznosu od 25.000,00 kuna za rad logopeda i prostor veličine 150 kvadrata u Dječjem vrtiću Bubamara za individualni i grupni rad s glinskom osnovnoškolskom i vrtićkom djecom, odnosno za provođenje aktivnosti u sklopu ovog projekta. Sva djeca kao i tim stručnjaka imati će idealne uvjete za realizaciju svojih aktivnosti.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc