pravobraniteljivca u glini GLINA - Pučka pravobraniteljica, Lora Vidović, posjetila je Grad Glinu gdje se sa svojim savjetnicima susrela s građanima koji su imali priliku iznijeti im svoje pritužbe. Nakon susreta s građanima u Gradskoj upravi održan je sastanak s gradonačelnikom Stjepanom Kostanjevićem i njegovim zamjenicima, predsjednikom Gradskog vijeća i pročelnicima gradskih upravnih odjela.

Pravobraniteljica je izjavila da život daleko od grada ponekad znači i život daleko od prava.” Želimo to promijeniti, a u Glini smo kako bismo potaknuli suradnju s lokalnom samoupravom i ono najbitnije, kako bismo se približili građanima i od njih samih čuli s kojim se problemima susreću, a u čijem im rješavanju možemo pomoći”, rekla je Vidović.

Gradonačelnik Stjepan Kostanjević je istaknuo kako je sastanak s pučkom pravobraniteljicom dobra inicijativa jer Glina ne može sama riješiti svoje probleme, bez pomoći države. “Također, otvoren je niz pitanja koje građane muče. Glina je prostorno veliki grad, a otvorenje brze ceste prema Zagrebu bi potaknula razvoj Gline i bolji standard život građana”, zaključio je gradonačelnik.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc