Suveniri 10 JABUKOVAC - Učenici koji pohađaju pravoslavni vjeronauk u Osnovnoj školi Jabukovac, s početkom nove školske godine nastavili su s humanitarnim aktivnostima kroz vjeronaučno učenje. U sklopu radionice koja nosi naziv “Čovjekoljublje”, a na koju se prijavilo 15 učenika, uz kreativan pristup izrađuju suvenire od najrazličitijih materijala. Sav prihod od prodaje namijenjen je za kupnju hrane, higijenskih potrepština te ostale pomoći potrebitim obiteljima, pojedincima, pacijentima te korisnicima određenih zdravstvenih i javnih ustanova, kao što je bolnica, Dom za psihički oboljele starije osobe, Dom umirovljenika i slično. Glavni cilj ove radionice je da se kroz uloženi trud na izradi te prodaji spomenutih suvenira te kroz osiguravanje pomoći potrebitima, učenike potakne da upravo čovjekoljublje uče kroz dobra djela.

Svi ste pozvani sudjelovati u ovoj akciji na bilo koji način, a kupovinom nekog od ponuđenih suvenira pomažete ovu humanitarnu akciju dobrih i vrijednih učenika. Također, uz ponuđene primjere, suveniri se mogu izrađivati i po želji kupca (boja, motivi…), a bili bi originalan i prigodan poklon za razne prigode.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc