da li nas vidite
SISAK
- Kroz projekt „Da li nas vidite?“ financiranim od strane Ministarstva unutarnjih poslova Udruga slijepih SMŽ-Sisak provela je edukaciju socijalne zajednice u suradnji s Prometnom policijom o sigurnosti slijepih osoba u prometu. Akcijama smo obuhvatili grad Sisak, Petrinju, Hrvatsku Kostajnicu, Topusko,Glinu i Dvor. U suradnji s Autoklubom Sisak proveli smo edukaciju polaznika auto škole.

Rezultati koje smo projektom postigli su : osiguravanje pješačke komunikacije slijepih osoba na raskrižjima koja nemaju zvučnu signalizaciju, educiranost vozača o ponašanju u prometu prilikom susreta sa slijepim i slabovidnim osobama, integracija slijepih i slabovidnih osoba. Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima akcija, Policijskoj upravi Sisačko-moslavačke županije i službenicima koji su sudjelovali u provedbi akcija.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc