stambeno ugovor 960x350
GLINA
- U Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje u srijedu, 21. prosinca potpisani su Ugovori za kapitalnu potporu jedinicama lokalne samouprave na područjima od posebne državne skrbi za 2016. godinu.

Gradonačelnik Grada Gline Stjepan Kostanjević potpisao je Ugovor u vrijednosti od 450.000,00 kuna. Dobivena financijska sredstva namijenjena su za radove vanjskog uređenja Dječjeg vrtića Bubamara. Dodijeljena kapitalna pomoć odnosi se na održivi povratak, izgradnju, obnovu i rekonstrukciju objekata socijalne i komunalne infrastrukture, s ciljem ostvarenja planova smanjenja razlika između regija u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti.

Inače, ukupno su temeljem Javnog poziva zaprimljena 32 zahtjeva za financiranje projekata jedinica lokalne samouprave, od čega je njih 14 zaprimljeno sa urednom dokumentacijom zatraženom u Javnom pozivu, a prošla je ukupno 8 projekata, između kojih je i Dječji vrtić Bubamara iz Gline.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc