glina pomoc srednjoj skoli GLINA - Projekt pod nazivom “Most u bolju budućnost” zajednički je projekt Rotary kluba Zagreb centar, Rotary kluba Sisak, Sisačko-moslavačke županije, Grada Gline i Srednje škole Glina, te glinske udruge mladih Lutum.

Kroz ovaj projekt obnovljene su tri učionice i tri kabineta, nabavljen je novi namještaj, te je kupljena oprema za elektrotehniku, elektro-radionicu, nastavu fizike, robotike te digitalne fotografije.

Namještaj za obnovljene učionice financirao je Grad Glina, a ukupno ove godine u Srednju školu uložio je 40.000 kuna. Godina na izmaku bila je u našem gradu u znaku mladih i njihovog što kvalitetnijeg obrazovanja, izjavila je zamjenica glinskog gradonačelnika, Sanja Štingl-Vlašić. Također, zaključila je da je sve to zbog boljeg standarda naših učenika, koji zaslužuju i puno više.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc