benzinska dvor
DVOR NA UNI
- Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela s nepoznatim počiniteljima. Na području Petrinje su počinjena dva kaznena djela, a po jedno na području Kutine i Dvora. Počinjena je po jedna teška krađa, krađa, prijetnja i utaja.

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Siska i jedna na području Kutine. U jednoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe (putnici u osobnom automobilu), dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. Kod jednog sudionika prometne nesreće na sisačkom području utvrđena je alkoholiziranost od 2,36 promila.

Policiji je prijavljena krađa, počinjena u razdoblju od 1. travnja do 27. lipnja u šumi na području mjesta Mikleuška, grad Kutina, u kojoj je nepoznati počinitelj srušio i ukrao 27 stabala raznih vrsta drveća. Ovom krađom je nadležna šumarija oštećena za oko 8700 kuna, zaprimljena je kaznena prijava te se poduzimaju daljnje mjere traganja za počiniteljem.

Tijekom noći u srijedu, 28. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju u Dvoru te iz prodajnog prostora ukrao 40-ak šteka cigareta, nekoliko litara motornog ulja i neutvrđenu količinu slatkiša. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na oko 13.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 38-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je u rujnu ove godine, u šumi 77-godišnjeg vlasnika na području mjesta Selište Kostajničko, posjekao i ukrao 28 hrastovih stabala, čime je vlasnika šume oštetio za oko 20.000 kuna. Zbog ove krađe protiv 38-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc