hrvatska policija GLINA – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad petoricom muškaraca starih od 23 do 27 godina, utvrđeno je da su na području Gline, u mjestu Veliki Gradac, počinili dvije krađe. Prvu krađu su počinili od studenoga 2015. do studenoga 2016. godine na štetu 80-godišnje žene, iz čije su drvene kuće ukrali oko 10 kubnih metara hrastovih planjki te metalne oluke i električne instalacije, oštetivši ju za oko 30.000 kuna.

Drugu krađu su počinili tijekom studenoga 2016. godine, kada su sa staje 61-godišnje vlasnice ispilili i ukrali oko 30 hrastovih planjki, čime su je oštetili za oko 10.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc