Snijeg na Baniji 2017 16 GLINA - Nakon što je snijeg neprekidno padao u noći s petka na subotu, 13. na 14. siječnja, zabijelio je kompletno područje Banije . No, donio je i velike probleme, pa su tako brojne prometnice bile teško prometne, bez obzira na neumorni rad Zimske službe. Količina i brzina padanja snijega bila je tolika da strojevi nisu stizali očistiti sloj koji je napadao u međuvremenu.

Veliki problemi nastali su i u isporuci električne energije, pa su tako udaljenija i manja mjesta imali kompletan prekid opskrbe ili pak povremene prekide. Ekipe Hrvatske elektroprivrede od ranog jutra su na terenu i uklanjaju kvarove, pa se broj kućanstava bez struje sve više smanjuje.
U međuvremenu je snijeg prestao padati, temperatura se podigla iznad nule, djelatnici Zimske službe također su na terenu pa se i promet stabilizirao.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc