police
GLINA
- Službenici sisačko-moslavačke policije su u noći u srijedu, 18. siječnja, u mjestu Bović, na području Gvozda, u pokušaju provale u trgovinu mješovite robe zatekli trojicu muškaraca.

Provalnici stari 27, 29 i 36 godina, su se po nailasku policijskih službenika automobilom dali u bijeg. Potraga za njima koordinirana je s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke, koji su ih na svom području zaustavili. Sva trojica su uhićena te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno da su na području Gvozda počinili dvije provale u benzinsku postaju i dvije provale u trgovinu mješovite robe, dok su na području Gline jednom provalili u benzinsku postaju. Uz kaznenu prijavu zbog teških krađa provaljivanjem predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc