Uskok Logo
SISAK
- Protiv petrinjskog prekršajnog suca Steve Bunčića, koji je u studenome prošle godine osumnjičen da je od prekršitelja primio novac kako bi njegov slučaj dočekao zastaru, Uskok je podigao optužnicu zbog primanja mita.

Navodeći samo inicijale optuženog Uskok je na svojoj internetskoj stranici objavio da je protiv suca petrinjske stalne službe Prekršajnog suda u Sisku, nakon provedene istrage, podnio optužnicu pred zagrebačkim Županijskim sudom.

Sudac je uhićen 25. studenoga prilikom primopredaje novca koji je, prema tvrdnjama tužiteljstva, zatražio nakon što je do njega došao muškarac odgovoran za dva prometna prekršaja za koje je propisana novčana kazna od 5.000 do 15.000 kuna.

Bunčić je od prekršitelja navodno zatražio da mu tisuću eura mita 25. studenoga donese u njegov ured kako protiv njega “ne bi poduzimao službene radnje sve do nastupa zastare prekršajnog progona”, zaprijetivši mu da će ga u suprotnom osuditi na maksimalnu kaznu od 15.000 kuna.

“Počinitelj prekršaja pristao je na zahtjev okrivljenika te mu je 25. studenoga 2016. predao 7200 kuna”, objavio je Uskok.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc