policija skoda GLINA - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad petoricom muškaraca u dobi od 18 do 30 godina je utvrđeno da su tijekom proteklog vikenda, od 10. do 13. veljače, u sisačkoj industrijskoj zoni, u Ulici braće Bobetko, provalili u skladište i ukrali električnu bušilicu i brusilicu te devet garnitura gedora, dok su iz dva aparata za varenje, koje su razmontirali, ukrali bakrene dijelove. Ukradeni predmeti su pronađeni i oduzeti te vraćeni odgovornoj osobi oštećene tvrtke, a svi osumnjičeni su zbog ove teške krađe provaljivanjem kazneno prijavljeni.

Zbog teške krađe provaljivanjem kazneno su prijavljena i dvojica 22-godišnjaka, za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su u siječnju ove godine u Glini provalili u kuću 83-godišnje vlasnice te joj ukrali zlatnu ogrlicu i privjesak, a iz zamrzivača razno smrznuto meso.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Banija Online zadržava pravo brisanja komentara sa neprikladnim sadržajem!
reklamirajte se cbc