police
DVOR NA UNI -  U šumi na području mjesta Majdan, općina Dvor, nepoznati je počinitelj s ponedjeljka na utorak, 20./21. veljače, iskoristio odsutnost radnika i iz dva nezaključana šumska traktora ukrao 12 sajli, dva akumulatora te je iz nezaključanog rezervoara jednog traktora istočio i ukrao gorivo. Od odgovorne osobe oštećene tvrtke, koja štetu procjenjuje na oko 4000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, sva počinjena od strane nepoznatih počinitelja. Na području Siska je počinjeno osam kaznenih djela, pet na području Kutine te jedno, gore pomenuto, na području Dvora. Počinjeno je deset teških krađa, tri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.

Evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira i to na području Kutine, u kojima su sudjelovala dva počinitelja. Prekršaji su u oba slučaja počinjeni vikom i galamom, a u jednom slučaju počinitelj je i omalovažavao i vrijeđao policijske službenike prilikom obavljanja službene dužnosti.

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom, sve na području Siska.

U šumskom predjelu nedaleko mjesta Mlaka, na području Jasenovca, pronađen je ostatak rakete ručnog bacača M-79, tzv. osa. Ovo minsko-eksplozivno sredstvo preuzeli su policijski službenici protueksplozijske zaštite te će ga uništiti. Zabilježena je i jedna dragovoljna predaja ubojitih sredstava i to u Sisku, gdje je građanin policiji predao 189 komada raznog streljiva, za što slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ neće snositi sankcije.

U mjestu Ljeskovac, područje Dvora, te na području mjesta Komogovina, općina Donji Kukuruzari, izbio je požar trave i niskog raslinja. U oba požara nije nastala materijalna šteta.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc