drva
DVOR NA UNI - Tokom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su tri kaznena djela, od kojih je jedno djelo počinio nepoznati počinitelji. Po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Siska, Petrinje i Dvora, a počinjene su dvije krađe i jedna prijetnja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Petrinje te po jedna na području Siska, Hrvatske Kostajnice i Dvora. U jednoj nesreći je jedna osoba, i to biciklist, zadobila teške tjelesne ozljede, a četiri nesreće bile su samo s materijalnom štetom. Na području Petrinje sudionik prometne nesreće je bio pod utjecajem alkohola od 0,71 promil.

Očevidom na mjestu požara, koji je u utorak, 28. veljače u popodnevnim satima izbio u radionici u mjestu Novo Selo Palanječko, grad Sisak, utvrđeno je da je uzrok kvar na električnoj instalaciji u radionici, nakon čega se vatra proširila po cijelom objektu te su izgorjeli razni alati, motorne pile, kosilice, trimeri i drugi predmeti. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 40.000 kuna.

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je od početka prosinca prošle do 1. ožujka ove godine u šumi na području mjesta Ljeskovac, općina Dvor, posjekao i ukrao 18 hrastovih stabala. Ovom  krađom nadležna je šumarija oštećena za 49.000 kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom muškaraca u dobi od 18, 20, 22 i 23 godine, utvrđeno je da su 23. veljače u Ulici braće Kavurića u Sisku nasilno ušli u krug gradilišta i iz skladišta ukrali drveni kolut sa 300 metara bakrenog kabla. Ovom teškom krađom tvrtka sa sjedištem u Slavonskom Brodu oštećena je za oko 35.000 kuna, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc