policija skoda HRVATSKA KOSTAJNICA - Tokom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, sve krađe, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska te po jedno na području Kutine i Hrvatske Kostajnice.

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira i to na području Petrinje i Dvora, počinjena fizičkim sukobom i držanjem životinja bez nadzora, a u njima su sudjelovala tri počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, četiri na području Kutine i jedna na području Siska. U jednoj nesreći na području Kutine jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta. Jedan sudionik prometne nesreće pobjegao je s mjesta nesreće te se za njim još traga.

Uz obalu jezera tzv. Ciglarsku grabu u Ulici Barice Rapić u Sisku, građanin je pronašao ručnu bombu M-52 bez upaljača, koju su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.

Od 28. veljače do 1. ožujka iz otvorene sjenice pored obiteljske kuće u Ulici žrtava Domovinskog rata u Hrvatskoj Kostajnici, nepoznati je počinitelj ukrao motokultivator. Od oštećenog 62-godišnjaka, koji štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe te se traga za počiniteljem.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc