police
DONJI KUKURUZARI - Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, po dva na području Sunje i Hrvatske Kostajnice te po jedno na području Petrinje, Gline i Gvozda. Počinjene su četiri krađe te po tri teške krađe i prijetnje.

Zabilježeno je jedno narušavanja javnog reda i mira i to na području Gline, počinjeno vikom i galamom jednog počinitelja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom i maloljetnikom je utvrđeno da su na području Donjih Kukuruzara počinili tri teške krađe provaljivanjem, od kojih jednu u pokušaju. Naime, njih se sumnjiči da su od 1. prosinca prošle pa do 25. siječnja ove godine, u Babinoj Rijeci u četiri navrata provalili u lovačku kuću 74-godišnjeg vlasnika te ukrali deset tanjura, pribor za jelo za deset osoba i šest litara raznog alkoholnog pića.

U Babinoj Rijeci su također od 20. do 28. veljače ove godine, provali u kuću i dvorišnu prostoriju 50-godišnje vlasnice, iz kojih ništa nisu ukrali. Od 20. veljače do 3. ožujka su u Ulici Ilije Katičića u Donjim Kukuruzarima provalili u obiteljsku kuću 67-godišnje žene te ukrali osam baterijskih uložaka i dvije baterijske svjetiljke. Zbog ovih teških krađa protiv obojice je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na području Siska, Kutine i Dvora. Dva sudionika prometnih nesreća na području Kutine i Dvora su pobjegla s mjesta nesreća te je jedan ubrzo pronađen, dok se za drugim još traga.

Također, kod dva sudionika prometnih nesreća, i to na području Siska i Dvora, utvrđena je alkoholiziranost od 0,77 i 1,25 promila.
U Ulici Vatroslava Lisinskog u Sisku zabilježen je jedan požar u napuštenoj i devastiranoj kući, u kojem nije nastala materijalna šteta.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc