Vila Mile 5
NOVI SAD
- Nakon 21. godinu iz Gornjeg Selišta kod Gline ekshumirano je telo Vila (Jovana) Mile (1953) iz Strmena, koji je poginuo u Oluji 04.08.1995. u Strmenu na barikadi prema Bobovcu.

Zajedno sa jos trojicom saboraca, Lončarević Stevom, Lončarević Ljubomirom (sinom Steve) poginuo je od granate u rovu na barikadi. Odatle je 21.09. odvezen u nepoznatom pravcu te je porodica čekala sve do 22.12.2016. dok na sudskoj medicini u Zagrebu nije dobila potvrdu da je njegovo telo identifikovano.

Mile je sahranjen 24. februara ove godine na groblju Trandžament u Petrovaradinu, na 62. rođendan njegove supruge Mire Vila, koja je tom prilikom zbog stresa doživela moždani udar. Mira se trenutno uspešno oporavlja u Kliničkom centru u Novom Sadu.

Porodica se zahvaljuje prof. dr Petru Slankamencu, te lekarima i osoblju Klinike za Neurologiju za sve učinjeno da se spase njen život.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc