policija skoda
SLOVINCI - U ponedjeljak, 3. travnja oko 17.45 sati, u mjestu Slovinci, općina Sunja, zatečen je 57-godišnji muškarac da pod utjecajem alkohola od 2,37 promila, upravlja neregistriranim traktorom. Prilikom postupanja je utvrđeno da  traktorom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, te da je prije zaustavljanja vikao, galamio i na ulici vrijeđao 56-godišnjeg sumještanina.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, a također je utvrđeno i da je recidivist, odnosno višestruki počinitelj prometnih prekršaja, uhićen je i uz optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznom osiguranju u prometu i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, doveden na nadležni prekršajni sud.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc