glina asfaltiranje
GLINA - Kako bi svima osigurali što bolji i kvalitetniji životni standard, pogotovo onima najmlađima te kako bi obnovili prometnu infrastrukturu u svim naseljima na području grada, a koja je uništena još od Domovinskog rata, Grad Glina će uložiti značajna sredstva u razvoj infrastrukture koja je preduvjet razvoja svakog mjesta, objavljeno je na službenoj Internet stranici Grada Gline.

Uz 5,5 miliona kuna koliko je prošle godine uloženo u održavanje i rekonstrukciju cesta, ove će godine uložiti više od četiri miliona kuna. Kako kažu, unatoč poteškoćama s kojima se susreću te zbog velike dužine cesta koje se nalaze na području grada Gline, čak 620 kilometara, prošle su godine uspjeli urediti velik broj ulica: Pilansku, Hrvatske bratske zajednice, Hrvatskog proljeća, Domobransku, Matice hrvatske, Ogranak I i II, Dragovoljaca Domovinskog rata, Klanac, Lanište, Mlinarsku, Zabašće, Bajersku, Franje Žužeka te parkiralište kod starog katoličkog groblja u Glini. Zatim ceste u Joševici, Dolnjakima, Velikoj i Maloj Solini, Hađeru, Bučici, Majskim Poljanama. Pomogli smo i Županijskoj upravi za ceste te smo zajedno asfaltirali ceste u naseljima Gređani, Desni Degoj, Zaloj, Ravno Rašće, Šatornja, Hađer-Donje Jame. Četiri miljuna kuna, koliko je za obnovu prometne infrastrukture predviđeno u ovoj godini, uložit će u rekonstrukciju prometnica u središtu gradu, zatim odvojka Mlinarske, cesta Šatornja-Pariz, parkiralište te puta prema crkvi i pastoralnom centru u Viduševcu. Na natječaj fondova EU prijavili su uređenje Ulice kralja Tomislava, a u planu je i uređenje Šemerčeve te ostalih ulica u Glini i u okolnim naseljima.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc