penzioneri
GLINA
- Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je provedbu projekta Gradskog društva Crvenog križa Glina pod nazivom “Kud sa sobom preko dana”. Realizacijom projekta bit će organizirane svakodnevne aktivnosti za osobe starije od 60 godina. Aktivnosti u sklopu projekta, između ostalog, obuhvatit će pravna savjetovanja, umjetničke radionice, izrade rukotvorina, pjevački zbor, radionice o zdravim životnim navikama, tjelovježbu te natjecanja u društvenim igrama, koncerte i izložbe.

Projektnu prijavu za natječaj “Poziv za za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba” izradila je Agencija za razvoj Grada Gline, partneri i izvoditelji aktivnosti su Kulturno umjetnička udruga Viduševac, Centar za socijalnu skrb Glina, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj civilnog društva “Lutum”, Kulturno umjetnička udruga Treća sreća, dok su suradnici Interpretacijski centar baštine Banovine i Udruga gljivara Kraljevka.

Na provedbi projekta “Kud sa sobom preko dana” bit će zaposlena jedna osoba.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc