sastanak u kr kostajnici HRVATSKA KOSTAJNICA - U okviru SNV-ovog projekta ‘Učinkovita manjinska vijeća za više manjinskih prava’ u Hrvatskoj Kostajnici je 18. aprila održan zadnji od predviđenih sastanaka mreže lokalnih aktera, odnosno lokalnih rukovodilaca sa srpskim, češkim, romskim i bošnjačkim aktivistima s području Sisačko-moslavačke županije.

Voditelj projekta Nikola Ivanovića govorio je o pitanjima lokalne samouprave, saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević o pravnoj regulativi manjinskih pitanja na lokalnom nivou, a zastupnik Veljko Kajtazi o položaju Roma na lokalnom i državnom nivou.

Među 40-ak prisutnih bili su i načelnik općine Dvor Nikola Arbutina, zamjenik gradonačelnika Kostajnice Stevo Rušnov, zamjenica načelnika općine Topusko Jelena Roknić, Milinko Simić iz Hrvatske Dubice, Đuro Jančić iz Majura, kao i manjinski vijećnici koji su učestvovali na ciklusu edukacijskih radionica koje su lani i ove godine održane u Sisku.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc