graberje asfaltiranje
GRABERJE
- U petrinjskom naselju Graberje asfaltirano je novih 1100 metara do sada neasfaltirane ceste. Na novom asfaltu, koji znači puno za 145 mještana Graberja, zahvalio se predsjednik Mjesnog odbora Graberje Vlado Brkljačić.

„Ovom prilikom bih se zahvalio Darinku Dumboviću koji nam je omogućio završetak ovoga svega, jer bez završetka nema ni početka. Počeli smo obnovom škole, dobili smo vodu, dobili smo jedan dio asfalta kroz jedan dio sela i sada smo završili asfaltiranje u drugom dijelu sela. Ovo je zaokružena priča Graberja“, rekao je Brkljačić i dodaje kako selo danas ima oko 50-tak obitelji.

Zamjenik petrinjskog gradonačelnika Branimir Bešlić je istaknuo kako Petrinja održava 100 kilometara asfaltiranih i oko 100 kilometara neasfaltiranih cesta. „Danas smo u Graberju asfaltirali oko 1100 metara. Izabrali smo Graberje zato što je to selo i ova cesta uz puno obiteljskih kuća gdje ima puno djece školskog i predškolskog uzrasta. Prema tome, time smo se vodili u odabiru ceste. Ako me pitate zašto ne radimo u gradu, moramo ponoviti da u gradu još uvijek traje projekt obnove vodovodne i kanalizacijske mreže i doista nema smisla da sada nešto radimo, a da za mjesec ili dva ponovno raskopavamo i radimo ponovno“, rekao je Bešlić i dodaje kako se sada baziraju na asfaltiranju cesta u prigradskim naseljima što će i nastaviti.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc