obnova infrastrukture dvor DVOR NA UNI - Svoj posjet Općini Dvor, drugoj po veličini jedinici lokalne samouprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, župan Ivo Žinić je 13. svibnja započeo obilaskom tri asfaltirane prometnice.

Iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je s Općinom Dvor radove vrijedne gotovo 700 tisuća kuna na asfaltiranju dvije lokalne nerazvrstane ceste u naselju Matijevići, dok je zajedno sa Županijskom upravom za ceste SMŽ asfaltirana i cesta u Divuši te Ulica Mile Blaževića – Čađe.

Na taj je način sanirano više od 1,6 kilometara prometnica pojasnio je ovom prilikom načelnik Dvora Nikola Arbutina.

Ulaganje u prometnu infrastrukturu je iznimno važno, naročito na ovakvim ruralnim područjima, rekao je ovom prilikom župan Ivo Žinić.

Župan je najavio i kako će, sukladno zaključku Vlade RH donesenom na sjednici održanoj u Sisku, uskoro krenuti i asfaltiranje prometnice prema utvrdi Zrin.

Da su s radošću dočekali novi asfalt u svojim ulicama županu i načelniku su potvrdili i okupljeni stanovnici, dok su oni najmlađi svoje veselje pokazali jurcajući niz ulicu na svojim biciklima.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc