nova zaposenja glina GLINA - Otvaranjem novog pogona kogeneracije u drvnom centru, Glina postaje prvi energetski neovisni grad u Hrvatskoj. Tako su stvoreni i preduvjeti za zapošljavanje dodatnih 150 radnika.

Svečanom otvorenju nazočio je i gradonačelnik Grada Gline, Stjepan Kostanjević, koji se zahvalio grupaciji Sherif i izrazio zadovoljstvo jer zapošljavaju velik broj radnika te im čestitao na uspješnom dugogodišnjem poslovanju.

Grad Glina ulaže u poduzetništvo preko komunalne infrastrukture i poduzetničkih kredita i to će nastaviti i dalje, zaključio je gradonačelnik.

Na otvaranju su bili prisutni tajnik Ministarstva poljoprivrede, Tugomir Majdak, župan Sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić, kao i mnoštvo gostiju iz Hrvatske i inozemstva.
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc