radjenovici1
PETRINJA - Zahvaljujući inicijativi Parohije petrinjske, Sofija i Stanko Rađenović iz Petrinje više ne skupljaju kišnicu i nisu prinuđeni da za svaku kap pitke vode mole one koji su voljni da im pomognu, jer po prvi put u životu imaju SVOJU vodu.

"U prethodnih nekoliko dana iskopan je bunar i postavljene betonske cevi, dok nam u narednim danima predstoji da im pomognemo pri betoniranju, postavljanju vitla i metalnog poklopca, za šta smo takođe osigurali sredstva" - objavio je paroh srpske pravoslavne parohije petrinjske, protojerej Saša Umićević u Facebook grupi Parohije petrinjske.

Protojerej se zahvaljuje svima onima koji su se uključili u akciju i svojim prilogom pomogli ovo plemenito delo, i to: Gradu Petrinji, Nini Uboviću i Milani Bijelić, Željki Milić, te NN.

radjenovici"Dobrih dela nikada dosta. Sledeća akcija je već tradicionalna. Dakle, obzirom da se bliži početak nove školske godine molimo sve one koji su u mogućnosti da se uključe u akciju Parohije petrinjske i svojim prilogom pomognu kupovinu osnovnog školskog pribora za učenike slabijeg imovinskog stanja", poziva otac Umićević.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc