policija DVOR NA UNI - Jedan sat iza ponoći u srijedu, 6. rujna, u Vukovarskoj ulici u Petrinji je prilikom kontrole prometa zatečena 23-godišnjakinja, koja je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljala osobnim automobilom kutinskih registracija. Do otriježnjenja je zadržana u policijskoj postaji te će biti prekršajno prijavljena po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Još jedna vozačica pod utjecajem alkohola istoga je dana oko 16 sati zatečena i u mjestu Matijevići, na području Dvora. Tako je 56-godišnjoj državljanki Austrije, koja je upravljala osobnim automobilom austrijskih registracija, utvrđena alkoholiziranost od 1,47 promila. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola izdan joj je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od tri mjeseca.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Banija Online zadržava pravo brisanja komentara sa neprikladnim sadržajem!
reklamirajte se cbc