tompson
SPLIT
- Ratni komandant Specijalne policije u Splitu Jozo Režić smatra da je Marko Perković Tompson „zlo hrvatskog naroda“ i poručuje da proslavu „Oluje“ treba praviti tako da ona ne vrijeđa Srbe.

On je na „Fejsbuku“ komentarisao najavu gradonačelnika Knina da će i Marko Perković Tompson uveličati proslavu „Oluje“ i ocijenio da taj vid proslave „pali mase za nove sukobe i ratove“.

„Tompson je najveće zlo hrvatskog naroda, prodana duša i oganj smrti koji pali ovaj naš napaćeni narod i silu mu usmjerava u pogrešnom smjeru. Najbolje bi bilo tog čovjeka diskvalifikovati iz cijele proslave“, smatra Režić i predlaže:

„Proslavu treba svesti na svečanu akademiju na koju treba pozvati i pravoslavnu braću, da ne kažem Srbe, te tako zajedničkom diskusijom i pričom kroz zabavni program pokazati mladim naraštajima šta je bilo i kako se nije smjelo dogoditi…“.

Režić ističe da je ovaj vid proslave, na koji se pozivaju mnogi „veliki“ Hrvati, zapravo njihovo dokazivanje veličine, odnosno, stvaranje veće podijeljenosti među narodima.

„Prekinimo proslavu `Oluje` na dosadašnji način jer to nekome smeta, a ujedno zahvalimo našoj braći Srbima što nam osvete ne čine u turističkoj sezoni. Nije lijepo u društvu govoriti: `E kad sam ja tebe istukao`, jer će jednoga dana poniženom puknuti film i osvetiće se“.

Lično, nikada nisam bio u Čavoglavama niti u Kninu na taj dan proslave. U Kninu nisam bio jer mi se taj grad zgadio još u socijalizmu, a u Čavoglave ne želim da idem jer mi se gadi Tompson“, poručuje ratni komandant Specijalne policije u Splitu.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc