referendum BEOGRAD - Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji će, u skladu sa odlukom Republičke komisije za sprovođenje Republičkog referenduma o Danu Republike Srpske, organizovati glasanje državlјana Republike Srpske koji imaju biračko pravo, a u vrijeme referenduma se budu nalazili u Srbiji.

Referendum će biti održan u nedelјu, 25. septembra.

Za izjašnjavanje građana o sprovođenju republičkog referenduma određena su slјedeća glasačka mjesta:

1. BEOGRAD, prostorije Predstavništva Republike Srpske, u ulici Bulevar despota Stefana, broj 4IV;
2. NOVI SAD, prostoruje Saveza krajiških udruženja, u ulici Zmaj Ognjena Vuka broj 2. (ugao Kisačke i Bulevara Kralјa Petra prvog);
3. ZRENјANIN, Dom mladosti, Narodne omladine broj 1.;
4. SUBOTICA, zgrada otvorenog Univerziteta, prostorije Udruženja „Zavičajna zajednica Republike Srpske“, u ulici Trg Cara Jovana Nenada broj 15.
5. PANČEVO; prostorije Udruženja Krajišnika, naselјe Strelište, Stevana Sremca broj 37.

Glasačka mjesta će biti otvorena u nedjelјu, 25. septembra u periodu od 7 do 19 časova, a referendumsko pitanje glasi: “Da li podržavate da se 9. januar obilјežava i slavi kao Dan Republike Srpske?“

Svoje glasačko pravo će moći ostvariti sve osobe koje dođu glasati i pokažu važeći dokument izdat od strane Republike Srpske (MUP-a Republike Srpske) tj. ličnu kartu ili pasoš.

Više informacija o sprovođenju Republičkog referenduma o Danu Republike Srpske u Srbiji možete dobiti na telefone : +381 11 323 86 33 i 324 66 33 ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc