privrednik fond
ZAGREB - Dva redovita natječaja Privrednika za dodjelu stipendija otvorena su od 5. oktobra do 26. oktobra 2016. Riječ je o Natječaju za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku/akademsku godinu 2016/17. iz Fonda "Vladimir Matijević" i Natječaj za dodjelu stipendija odličnim studentima za akademsku godinu 2016/17. iz Fonda "Ivana Vujnović".

Tekstove natječaja i potrebne obrasce možete pronaći na slјedećem linku. Prijave je potrebno dostaviti na adresu SPD-a Privrednik, Preradovićeva 18, 10000 Zagreb, s naznakom za koji Fond se one šalјu.

Sve dodatne informacija o možete dobiti upitom na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj 01/ 485-44-78 od 10-13 sati svakog radnog dana tokom trajanja natječaja. Odluku o dodjeli stipendija donijet će Upravni odbor Privrednika u roku od 30 dana od zatvaranja natječaja, dakle do 25. 11. 2016.
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc