vecernji gg ZAGREB - Nekadašnji savjetnik predsjednika Hrvatske Dejan Jović protestovao je zbog uvredljive naslovne strane zagrebačkog „Večernjeg lista“ u kome se pominju Srbi i jame.

„Večernji list“ je objavio tekst sa naslovom koji je naljutio Jovića.
„Kada osnujemo preduzeće `Hrvatske jame`, hoće li za pregovore o vladi biti bitno koliko se Srba nalazi u njima“, piše u naslovu teksta autora Gorana Gerovca.

Dejan Jović, doktor političkih nauka i politički analitičar, smatra da je naslov skandalozan i sramotan.

„Sramotan naslov u `Večernjem listu`. Bi li takav naslov bio moguć u Austriji, zemlji iz koje dolaze vlasnici `Večernjeg lista`?“, napisao je Jović na svom „Fejsbuku“.

On od „Večernjeg“ traži javno izvinjenje.

„U skladu sa mojim ličnim bojkotom `Večernjeg lista` zbog naslova nad člankom Gorana Gerovca o hrvatskim jamama i Srbima, dok se javno ne izvine, nalaze se na `ignor`. Novinari `Večernjaka` ne zovite, ne tražite izjave“, napisao je bivši Josipovićev savjetnik
banijsko vece cbc
Šta Vi mislite o ovome? Podijelite ili komentarišite tekst! Pratite nas na Facebook-u i Twitteru!


Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne održavaju stavove portala Banija Online. Ukoliko prenosite ovaj tekst na drugi sajt, a Banija Online je naznačena kao izvor / autor teksta, molimo da i to prenesete po mogućnosti sa linkom ka izvornom tekstu.
reklamirajte se cbc